Motivacijski dan

Home  /  Business  /  Motivacijski dan

Motivacijski dan

30 oktobra, 2021No Comments

Društvo študentk poslovnih ved je proslavilo začetek novega študijskega leta s tokrat že četrtim motivacijskim vikendom. V prostorih Zavoda Ypsilon smo se ob kavici, čaju in odličnih prigrizkih spoznale z novimi članicami ter se povezale z zabavnim “ledolomilcem” (ice-breaker).

Vikend smo začele s predstavitvijo društva in ekip ter nadaljevale z delavnico poslovnega bontona, ki jo je vodila Karolina Rakovec. Ta se je hitro prelevila v živahno debato o uporabi vilic, prtičkov, rokovanju in vikanju. Nastopil je čas še za en “ledolomilec”, po katerem smo izvedle delavnico na temo strategije društva 2021/2022 ter delale v ekipah; nabirale smo ideje in si zastavljale cilje za prihajajoče študijsko leto.

Po zasluženem kosilu smo izvedle profesionalno fotografiranje, tako skupinske kot posamične, saj so nove potencialne profilne slike za LinkedIn vedno dobrodošle ter zaključile skupinske aktivnosti s pub quizom.

Po evalvaciji vikenda in zaključku dneva smo se odpravile v Areno Woop, kjer smo ustvarjale še zadnje nepozabne trenutke motivacijskega vikenda.

Iskreno se zahvaljujemo Zavodu Ypsilon, ki nam je nudil svoje prostore za uspešno izvedbo vikenda, Afrodita Cosmetic za lepa darilca ter podjetju Narezki.si za svoj prispevek, da članice med ustvarjanjem nismo bile lačne!

Comments are closed.