MOTIVACIJSKI DAN

Home  /  Business  /  MOTIVACIJSKI DAN

MOTIVACIJSKI DAN

13 novembra, 2020No Comments

V Društvu študentk poslovnih ved študijsko leto že tradicionalno začenjamo z motivacijskim vikendom, ki je namenjen spoznavanju članic, postavitvi ciljev in oblikovanju plana za študijsko leto, ki je pred nami. Zaradi trenutne situacije smo v soboto, 7. novembra, naš motivacijski dan izvedle v online obliki.

Po uvodnem nagovoru predsednice in kratki predstavitvi društva smo se lotile dela. Oblikovale smo nove ekipe in začrtale plan dela in dogodkov, ki sledijo našemu poslanstvu, to je povezovati, izobraževati in zastopati študentke poslovnih in ekonomskih ved. Nekaj časa smo namenile tudi zabavnim igram in izzivom, ki so nam pomagali prebiti led, vzpodbuditi ekipno dinamiko in bolje spoznati sočlanice.

Vpeljale smo tudi program mentorstva, ki je namenjen predajanju znanja, nasvetov in izkušenj med članicami društva. Članicam bodo pri kariernih ciljih pomagale Inja Knavs, Petra Cirar, Tina Runko, Patricija Jukić in Eva Jelovčan.

Veseli nas, da nam je uspelo naše delo prilagoditi trenutni situaciji in lahko tako še naprej uspešno sledimo naši skupni viziji.

Comments are closed.