MOTIVACIJSKI VIKEND

Home  /  Business  /  MOTIVACIJSKI VIKEND

MOTIVACIJSKI VIKEND

22 oktobra, 2019No Comments

Društvo študentk poslovnih ved je letošnje študijsko leto otvorilo na motivacijskem vikendu 18. in 19. oktobra. V prvem dnevu smo se najprej ob zabavnih aktivnostih bolje spoznale z novimi članicami našega društva, podučile o učinkoviti postavitvi ciljev, nato pa smo skupaj iskale ideje in naredile plan dela za letošnje leto. Koncu dneva je sledilo zabavno druženje ob pijači v Cutty Sarku.

 

Sobotno jutro smo pričele z raztezanjem, da smo pridobile energijo in si zbistrile misli, nadaljevale pa smo z delom po ekipah in določanjem strategij delovanja le teh. Po odmoru za kosilo smo imele karierno delavnico in delavnico poslovnega protokola, kjer smo se punce izobrazile o pisanju CV-ja, uporabi LinkedIn-a in izjemno koristnem poslovnem bontonu. Produktivnost celega dneva smo ovile v evalvacijski zaključek in zasluženo večerjo v restavraciji Da Bu Da. Cel vikend je za nas skrbel tudi VIVO catering, da smo ob slastnih prigrizkih bile še bolj produktivne.

 

V letu 2019/20 za vas pripravljamo ogromno zanimivih in izobraževalnih dogodkov, ki jih bomo začele zelo kmalu z našim prvim letošnjim Business Brunchem. Se vidimo?

Comments are closed.