Prvi motivacijski vikend

Home  /  Business  /  Prvi motivacijski vikend

  • 4257
  • 4257
  • 4257

Prvi motivacijski vikend

22 oktobra, 2018No Comments

Letošnje študijsko leto smo v Društvu študentk poslovnih ved pričele s polno paro. Po informativnem sestanku in sprejemu novih članic smo v vikendu med 19. in 20. oktobrom organizirale svoj prvi motivacijski vikend, ki je potekal na Ekonomski fakulteti.

 

Petek je bil namenjen predvsem spoznavanju med članicami, pregledu dosedanjega dela in iskanju ključnih ciljev za novo študijsko leto, zvečer pa je bilo na sporedu neformalno druženje v Kavarni Tiskarni. V soboto smo si za ogrevanje ogledale motivacijski TedX video, nato pa smo prisluhnile predavanju o komunikaciji, opravile fotografiranje ter se seznanile s celostno podobo društva. Popoldan je bil rezerviran za delo po skupinah in pripravo dogodkov, s katerimi vas bomo razveseljevale v študijskem letu 2018/19 – v kratkem lahko že pričakujete naš prvi letošnji Business Brunch! Po napornem, a produktivnem dnevu, smo celoten vikend zaključile ob večerji in sproščenemu druženju.

 

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo podjetju VIVO Catering, ki nam je pripravilo slastne prigrizke in tako poskrbelo, da smo delo opravile še bolje.

Comments are closed.