Utrinki z dogodka Trije okusi bloganja

Home  /  Business  /  Utrinki z dogodka Trije okusi bloganja

  • 3943
  • 3943
  • 3943
  • 3943

Utrinki z dogodka Trije okusi bloganja

29 marca, 2017No Comments

Za nami je prvi Business Brunch!

 

Naši gostje Mateja Delakorda, Jure Marolt in Ajda Sitar so nam omogočili zanimiv  vpogled v “zakulisje ustvarjanja bloga”, udeleženci pa so nas napolnili z motivacijo za naslednji Business Brunch. Vabimo vas k ogledu fotografij z druženja in se že veselimo nadaljnjih srečanj.

 

Ker so vsi trije že “stari mački” bloganja in eni izmed začetnikov trženja in promocije blagovnih znamk preko tega kanala so z nami delili izkušnje iz svojih začetkov in nam zaupali, kdaj je njihov blog iz čistega hobija prerasel tudi v vir zaslužka. Vsi se strinjajo, da je s pisanjem bloga veliko več dela, kot si lahko predstavljamo in zato verjamejo, da to lahko počneš le z veliko strasti in želje do pisanja in deljenja svojih zgodb z bralci. Študente so spodbudili k pisanjem svojih blogov, saj menijo, da je v Sloveniji v bloganju še veliko potenciala, vendar so jih tudi opozorili na neprijetnosti, ki se lahko pojavijo v sodelovanju z blagovnimi znamkami in podali nekaj napotkov kako reševati tovrstne zaplete.

 

Ajda Sitar: “V osnovi moraš delat blog zato, ker te to veseli. Da izstopaš pa moraš biti zelo dober ali zelo poseben.”

Mateja Delakorda: “Sama pristopam k blogu zelo novinarsko; za ustvarjanje objave v povprečju porabim tri delovne dni. Imeti moraš strategijo.”

Jure Marolt: “Ne živim od bloganja. Če me bo enkrat nehalo veseliti, bom nehal še isti dan.”

 

Zahvaljujemo se gostom in vsem udeležencem. Upamo, da ste uživali v naši družbi in vas vabimo, da se tudi v prihodnje udeležite naših dogodkov.

Piko na i našemu druženju so dodali vrhunski čaji čajne hiše Zisha in sladke dobrote iz podjetja Sodexo.

Dodaj odgovor